Image is not available

A hiányzó fogaskerék

Image is not available

Aktivizálja pénzügyeit

Slider

A Finance on call üzleti brand 2013 végén abból a célból jött létre, hogy középméretű vállalkozások munkáját releváns pénzügyi szaktudással támogassa. Számos gyorsan fejlődő vállalkozás az árbevétel növelésére fókuszál, de elmarad a profit- és likviditásmenedzsment. A sikeres cégvezetők ismerik ügyfeleik igényeit, megfelelő vállalkozói attitűd jellemzi őket, de a növekedés komoly kihívások elé állítja őket.

A gyorsan változó üzleti környezet hatékony és pontos pénzügyi információkat igényel a cégvezetőktől. Ha Önnek fontos, hogy cége jövedelmezősége növekedjen, folyamatos likviditása biztosítva legyen, akkor Önnek pénzügyi vezetői tanácsadóra van szüksége.

A Finance on call klasszikus pénzügyi vezetői tanácsadási szolgáltatásokat nyújt igény szerint. Cégvezetőként újra a cégének fejlesztésére koncentrálhat, pénzügyeit bízza rám! Úgy véli, szüksége van a Finance on call szolgáltatásra?

Beszéljünk meg egy találkozót, hogy jobban megismerjem az Ön igényeit.
Szolgáltatások - Financeoncall

Rólam

"A Finance on call üzleti brand 2013 végén abból a célból jött létre, hogy a középméretű vállalkozások munkáját releváns pénzügyi management szaktudással támogassa"

Szolgáltatások

"Első lépésként feltérképezem azokat a területeket, amelyek javításra szorulnak és egyeztetünk a megoldáshoz vezető szolgáltatások köréről. Ezen szolgáltatások a teljesség igénye nélkül az alábbiakat foglalhatják magukba:"
2020 Finance on Call. All rights reserved.
webdesign by Frik

Please publish modules in offcanvas position.