Image is not available

A hiányzó fogaskerék

Image is not available

Aktivizálja pénzügyeit

Slider

Szolgáltatásaim

Pénzügyi jelentések

Ezen szolgáltatás a jelentési rendszer kiépítése/átalakítása (pl. IFRS szerint) által lehetővé teszi, hogy a pontos és  lényegi pénzügyi információk időben álljanak a management rendelkezésére. 

A pénzügyi jelentések havi/negyedéves szinten tartalmazzák az eredménykimutatást, cash flowt, pénzügyi előrejelzéseket és egyéb üzleti indikátorokat. 

Ha a pénzügyi jelentési projekt bevezetése/átalakítása megtörtént, folyamatos szolgáltatásként üzleti elemzésekkel, tanácsadással segítem az ügyvezető és más releváns vezetők munkáját annak érdekében, hogy a cég profitabilitása növekedjen és gyorsan változó üzleti környezetben sikereket érjen el.


 

Financeoncall

Likviditásmenedzsment

A szolgáltatás a működő tőke hatékony menedzselésének kialakítását tartalmazza, ami magába foglalja a tartozások időben történő behajtására, banki és egyéb források felkutatására, szállítók és adók időben történő kiegyenlítésére vonatkozó struktúra létrehozását.

Adótanácsadás

Ezen szolgáltatás keretében biztosítom, hogy a vállalkozás az aktuális adójogi környezetnek megfeleljen. Segítek a hatékony adózási struktúra kialakításában. 

Iparági elemzések/SOX audit

Iparági üzleti elemzések készítése,  SOX jelentések elkészítése, egyéb pénzügyi (interim) feladatok ellátása. 

Rólam

"A Finance on call üzleti brand 2013 végén abból a célból jött létre, hogy a kis és középméretű vállalkozások munkáját releváns gazdasági igazgatói szaktudással támogassa"

Szolgáltatások

"Első lépésként feltérképezzük azokat a területeket, amelyek javításra szorulnak és egyeztetünk a megoldáshoz vezető szolgáltatások köréről. Ezen szolgáltatások a teljesség igénye nélkül az alábbiakat foglalhatják magukba:"
2020 Finance on Call. All rights reserved.
webdesign by Frik

Please publish modules in offcanvas position.